همه چیز در مورد جوانه گندم و ویتامین b17 و سرطان

جوانه گندم و ویتامین B17 , جوانه گندم ویتامین B17 , ویتامین B17 موجود در جوانه گندم , جوانه گندم موجود در ویتامین B17 , خواص ویتامین B17 موجود در جوانه گندم و سرطان

جوانه گندم و ویتامین B17 , جوانه گندم ویتامین B17 , ویتامین B17 موجود در جوانه گندم , جوانه گندم موجود در ویتامین B17 , خواص ویتامین B17 موجود در جوانه گندم

جلوگیری از سرطان با مصرف ویتامین b17 که بیشتر در مغز زردآلو و هلو هست امکان پذیر است. به گزارش اسان طب برای جلوگیری از سرطان تا میتوانید ویتامین ب 17 بخورید. این کار شما را از سرطان ایمن میکند.در کشور ما از دوران باستان، جوانه‌ها و اهمیت استفاده از آن‌ها برای مردم مشخص شده بود. این موضوع به قدری اهمیت داشته که مردم ما استفاده از گیاه جوانه گندم را به عنوان یک آیین سنتی همواره در آغاز فصل بهار به شکل تهیه سمنو در سفره هفت سین لازم می‌دانستند.زمانی که گندم جوانه می‌زند، تغییر شکل داده، تغییرات شیمیایی که در دانه‌ها در حین جوانه‌زدن رخ می‌دهد باعث می‌شود املاح و ویتامین‌های آن افزایش یابد. به طور کلی در فرایند جوانه زدن ویتامین‌ها، املاح و پروتئین‌ها به مقدار زیادی افزایش می‌یابند.در شروع روند جوانه زدن، نشاسته موجود در دانه شکسته شده و به قندهای ساده گلوکز و ساکارز تبدیل می‌شود که این عمل به وسیله آنزیم آمیلاز صورت می‌گیرد. گندم جوانه زده همچنین دارای ترکیباتی مانند ویتامین A ،B1 ،B6 ،B12 ،E، اسید فولیک، کلسیم، فسفر، روی، ید، سلنیوم و منیزیم نیز می‌باشد که پس از اینکه جوانه به اندازه خود گندم رشد کرد، می‌توان از این مواد بهره برد.

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.